Asiaa puhelimista ja suojatarvikkeista - blogi ūüďď

 • Millainen on paras suoja puhelimen n√§yt√∂lle?

  Uusimmissa puhelinmalleissa, kuten OnePlus 8 ja iPhone 11, on erittäin hienostuneet ja arvokkaat näytöt. Tulisiko sinun suojata nämä uutukaiset pu...
 • Sininen valo ja panssarilasit sinivalosuodattimella

  Mitä on sininen valo ja kuinka se vaikuttaa meihin? Entä mitä hyötyä on panssarilasista, jossa on sinivalosuodatin? Lue teksti!
 • Koronavirus ja puhelimen puhdistaminen

  Pandemian jyllätessä on hyvä miettiä myös puhelimen puhdistamista. Puhelimen pinta on otollinen koronavirukselle, ja se voi säilyä siinä jopa viisi päivää. On siis erityisen tärkeää puhdistaa puhelin huolellisesti ja päivittäin. Lue lisää blogitekstistä!
 • 4 Vinkki√§ panssarilasin asennukseen

  Päätit tilata puhelimeesi panssarilasin, mutta asentaminen askarruttaa hieman? Ei hätää, lue vain tämä teksti. Ja hienoa, että olet päättänyt suoja...
 • Mit√§ hy√∂ty√§ panssarilasista on?

  Tässä helmikuisessa blogitekstissä käsitellään mitä eroa normaalin puhelimen näytön ja panssarilasin välillä on, mitä hyötyjä kuluttaja saa panssarilasin käytöstä ja miksi puhelin kannattaa suojata. Entäpä kuinka tämä kaikki linkittyy ympäristöön?
 • Tietoturvasuojat ja Antispy-panssarilasit

  Tykkäätkö käyttää puhelintasi julkisilla paikoilla? Oletko ollut joskus huolissasi siitä, että joku saattaa vilkuilla puhelimesi näyttöä? Ei hätää. Tietoturvasuojat ovat saapuneet tietokoneiden lisäksi myös mobiililaitteille. Mutta mikä oikein on tietoturvasuoja ja mitä hyötyä siitä  voi olla? Tässä tekstissä käsittelemme yleisimpiä seikkoja tietoturvasuojiin liittyen.