Panssarilasin asennus - 4 vinkkiä

Päätit tilata puhelimeesi panssarilasin, mutta asentaminen askarruttaa hieman? Ei hätää, lue vain tämä teksti. Ja hienoa, että olet päättänyt suojata puhelimesi, sillä onhan näytön rikkoutuminen puhelimen yleisin fyysinen vaurio (HS.fi 2019).

Panssarilasin asentaminen kannattaa valmistella muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Ennen asennusta

 • Pese k√§tesi saippualla, ja hankaa ylim√§√§r√§inen lika ja rasva pois
 • Siisti asennusalusta pyyhkim√§ll√§ p√∂lyt pois. P√∂lypartikkeleita voi lent√§√§ asennuksen aikana n√§yt√∂n ja panssarilasin v√§liin.

  ūü§Ē Kuinka asennat panssarilasin onnistuneesti? ūü§Ē

   1. Puhdista puhelin ‚Äď puhelimen puhdistaminen on hyvin t√§rke√§ toimenpide asennusprosessissa. Jos kyseess√§ on vanhan tilalle uusi panssarilasi on ensimm√§inen toimenpide poistaa vanha rikkin√§inen panssarilasi. Panssari.fi panssarilasin mukana tulevassa pakkauksessa on mukana yksi kostea puhdistusliina ja yksi kuiva liina. Ota kostea liina pakkauksesta ja pyyhi koko puhelin huolellisesti liinalla poistaen kaikki lika ja rasva. Silm√§ile puhelinta valoa vasten kaikista kulmista ja koita huomioida pienetkin tahrat. √Ąl√§ huoli liinan j√§tt√§mist√§ j√§ljist√§, sill√§ ne l√§htev√§t kuivalla liinalla. Kun olet varmasti pyyhkinyt puhelimen huolellisesti, niin siirry seuraavaan vaiheeseen.

     

    1. Poista p√∂ly ‚Äď ota kuiva liina esiin pakkauksesta ja pyyhi puhelin taas huolellisesti kauttaaltaan. Mik√§li kostea liina j√§tti pisaroita n√§yt√∂lle, niin saat ne pyyhitty√§ kuivalla liinalla. On eritt√§in t√§rke√§√§, ett√§ n√§yt√∂lle ei j√§√§ yht√§k√§√§n p√∂lyhiukkasta seuraavaa asennusvaihetta ajatellen. K√§yt√§ siis aikaa siihen, ett√§ n√§ytt√∂ on varmasti siisti.

     

    1. Panssarilasin asettaminen ‚Äď Aseta puhelin eteesi siten, ett√§ puhelimen kylki on sinua kohti. Ota panssarilasi varovasti ulos valkoisesta suojapakkauksesta. Poista panssarilasin liimapinnan muovisuoja. Aloita panssarilasin asettaminen n√§yt√∂lle n√§yt√∂n yl√§reunasta, kameralinssin luota. Kohdista panssarilasi niin hyvin kuin pystyt yl√§reunaan ja aloita laskemaan se hitaasti kohti puhelimen alaosaa ja kotipainiketta. Varmistele, ett√§ lasi laskeutuu hyvin reunoja my√∂ten ja voit tehd√§ viel√§ viimeiset hienos√§√§d√∂t ennen panssarilasin ‚ÄĚpudottamista‚ÄĚ n√§yt√∂lle.

     

    1. Panssarilasi tekee juttunsa ‚Äď Kun olet asettanut lasin paikoilleen, niin n√§et kuinka liimapinta alkaa levi√§m√§√§n ja kontakti panssarilasin ja n√§yt√∂n v√§liin muodostuu. Voit painella panssarilasia hieman reunoilta, mik√§li sinne j√§√§ ilmaa. Muutamassa p√§iv√§ss√§ ilman pit√§isi poistua itsest√§√§n. Useimmissa Panssari.fi panssarilaseissa on mustat reunukset. T√§m√§ tarkoittaa helpompaa asentamista ja musta reuna antaa pienet asennusvirheet anteeksi. Lis√§ksi kaikilla tuotteillamme on lasitakuu, eli vaikka asennus menee t√§ysin pieleen, niin ota meihin yhteytt√§ ja laitamme uuden panssarilasin tulemaan takuun piikkiin.

     

    ASENNUSVIDEO

    Olemme tehneet asiakkaidemme tukemiseksi myös asennusvideon. Löydät sen täältä.

     


    2 kommenttia


    • Sepi

     Hyvät asennusohjeet! Paketti tuli nopeasti perille


    • Reijo Ikonen

     Nopea toimitus, laadukas konsepti pakkauksineen ja ohjeineen. Suosittelen


    Jätä kommentti

    Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua