Panssarilasin asennus - 4 vinkkiä

Päätit tilata puhelimeesi panssarilasin, mutta asentaminen askarruttaa hieman? Ei hätää, lue vain tämä teksti. Ja hienoa, että olet päättänyt suojata puhelimesi, sillä onhan näytön rikkoutuminen puhelimen yleisin fyysinen vaurio (HS.fi 2019).

Panssarilasin asentaminen kannattaa valmistella muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Ennen asennusta

 • Pese kätesi saippualla, ja hankaa ylimääräinen lika ja rasva pois
 • Siisti asennusalusta pyyhkimällä pölyt pois. Pölypartikkeleita voi lentää asennuksen aikana näytön ja panssarilasin väliin.

  🤔 Kuinka asennat panssarilasin onnistuneesti? 🤔

   1. Puhdista puhelin – puhelimen puhdistaminen on hyvin tärkeä toimenpide asennusprosessissa. Panssari.fi panssarilasin mukana tulevassa pakkauksessa on mukana yksi kostea puhdistusliina ja yksi kuiva liina. Ota kostea liina pakkauksesta ja pyyhi koko puhelin huolellisesti liinalla poistaen kaikki lika ja rasva. Silmäile puhelinta valoa vasten kaikista kulmista ja koita huomioida pienetkin tahrat. Älä huoli liinan jättämistä jäljistä, sillä ne lähtevät kuivalla liinalla. Kun olet varmasti pyyhkinyt puhelimen huolellisesti, niin siirry seuraavaan vaiheeseen.

     

    1. Poista pöly – ota kuiva liina esiin pakkauksesta ja pyyhi puhelin taas huolellisesti kauttaaltaan. Mikäli kostea liina jätti pisaroita näytölle, niin saat ne pyyhittyä kuivalla liinalla. On erittäin tärkeää, että näytölle ei jää yhtäkään pölyhiukkasta seuraavaa asennusvaihetta ajatellen. Käytä siis aikaa siihen, että näyttö on varmasti siisti.

     

    1. Panssarilasin asettaminen – Aseta puhelin eteesi siten, että puhelimen kylki on sinua kohti. Ota panssarilasi varovasti ulos valkoisesta suojapakkauksesta. Poista panssarilasin liimapinnan muovisuoja. Aloita panssarilasin asettaminen näytölle näytön yläreunasta, kameralinssin luota. Kohdista panssarilasi niin hyvin kuin pystyt yläreunaan ja aloita laskemaan se hitaasti kohti puhelimen alaosaa ja kotipainiketta. Varmistele, että lasi laskeutuu hyvin reunoja myöten ja voit tehdä vielä viimeiset hienosäädöt ennen panssarilasin ”pudottamista” näytölle.

     

    1. Panssarilasi tekee juttunsa – Kun olet asettanut lasin paikoilleen, niin näet kuinka liimapinta alkaa leviämään ja kontakti panssarilasin ja näytön väliin muodostuu. Voit painella panssarilasia hieman reunoilta, mikäli sinne jää ilmaa. Muutamassa päivässä ilman pitäisi poistua itsestään. Useimmissa Panssari.fi panssarilaseissa on mustat reunukset. Tämä tarkoittaa helpompaa asentamista ja musta reuna antaa pienet asennusvirheet anteeksi. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on lasitakuu, eli vaikka asennus menee täysin pieleen, niin ota meihin yhteyttä ja laitamme uuden panssarilasin tulemaan takuun piikkiin.

     

    ASENNUSVIDEO

    Olemme tehneet asiakkaidemme tukemiseksi myös asennusvideon. Löydät sen täältä.

     


    2 kommenttia


    • Sepi

     Hyvät asennusohjeet! Paketti tuli nopeasti perille


    • Reijo Ikonen

     Nopea toimitus, laadukas konsepti pakkauksineen ja ohjeineen. Suosittelen


    Jätä kommentti

    Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua