Mistä ostaisin puhelimen lisätarvikkeet?

Hmm! Moni pohtii tätä asiaa, kun ostaa uuden puhelimen. Mielessä pyörii miten suojaisin uuden puhelimen parhaiten, jotta laitteella olisi mahdollisimman pitkä elinkaari. Haluanko suojakuoret ja panssarilasin puhelimen suojaksi vaiko vain jommankumman? Mitä materiaalia haluan suojakuoren olevan? Lompakkokotelo vaiko vain takaosan peittävä kuori? minkä värin ja kuosin valitsen? Mieltymyksiä on yhtä monta kuin ostajia ja jokaisen ostajan on itse päätettävä ja kokeiltava mikä on itselle se mieluisin vaihtoehto. 

 

                                MISTÄ SITTEN OSTAISIN!

Ostaisinko lisätarvikkeet kivijalkaliikkeestä itse haettuna, jossa pääsen näkemään tuotteen fyysisesti vai tilaamalla kotimaisesta verkkokaupasta. Kivijalkaliikkeistä suurimmat ovat gigantti, power, kärkkäinen, veikon kone, verkkokauppa.com, operaattorien myymälät telia, dna ja elisa kaupat myyvät puhelimen suojakuoria, panssarilaseja ja muita mobiilin lisätarvikkeita. Ihmiset pitävät vielä luotettavampana vaihtoehtona ostaa suojakuoret ja panssarilasit kivijalkaliikkeistä kuin verkkokaupoista vaikka verkkokaupan suosio on selvästi nousussa. Kivijalkaliikkeestä asiakas lähtee yleensä ostamaan uutta puhelinta, jolloin  lisätarvikkeiden osto samalla käynnillä on helppoa. Verkkokauppoja asiakkaat taas selkeästi käyttävät, kun puhelimen suojakuoret vaativat päivitystä tai panssarilasi on puhelimesta vaihdon tarpeessa. 

 

Monet saattavat vielä ujostella verkkokaupassa ostamista. Mielessä pyörii tuleeko sieltä haluamani tavara onko se oikeanlainen ja mitä sitten jos siinä on jotain vikaa. Näissä pohdinnoissa asiakasta suojaa verkko-ostoksille määrätty 14 päivän peruutus/palautusoikeus ja monet toimijat verkossa takaavat ostoksille, jopa 30 vrk ilmaisen palautusoikeuden. Mistä verkkokaupasta sitten ostaisin puhelimen suojat, kuoret, panssarilasit ym. tarvikkeet. No onneksi netissä vertailu on helppoa ja monilla sivustoilla on arvosteluja miten mikäkin verkkokaupan palvelu on toiminut. Verkkokauppojen selkeä etu on kivijalkalikkeisiin verrattuna saat tuotteet suoraan kotiin nopealla toimituksella halutessasi( ei tarvitse lähteä etsimään tuotteita kaupasta), laajat valikoimat, monia eri maksu vaihtoehtoja ( tilaa tuote ja maksa vasta kun olet saanut tuotteen).

 

Ulkoimaiset verkkokaupat saattavat ensisilmäyksellä herättää mielenkiinnon halpojen hintojensa takia. Muista kuitenkin jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ja halvalta se tuskin sitä on! EU:n sisällä tilattaessa et joudu maksamaan tulli maksuja, mutta postituskulut voivat olla moninkertaiset tuotteen varsinaiseen hintaan nähden. Esim puhelimen suojakuoret maksavat Espanjalaisessa verkkokaupassa 8,9e siihen postitus maksaa yleensä n. 10-15e ja toimitusaika n.10-15päivää. 

EU: n ulkopuolelta tilattaessa lähtöhinnat ovat yleensä vieläkin houkuttelevempia puhelimen suojakuoria ja panssarilaseja saatetaan mainostaa muutaman euron hintaan 2-3e. Täytyy kuitenkin muistaa, että EU:n arvolisäverodirektiivin voimaan tulon jälkeen 7.2021 kaikki EU:n ulkopuolelta tulevat tilaukset on tullattava ja maksettava mahdollinen arvonlisävero tuotteesta, joka lisää tuotteen lopullista hintaa sekä ostajalle byrokratiaa. Toimitusajat EU:n ulkopuolelta tilattaessa ovat n. 3-4 viikkoa ja hintaa toimitukselle tulee n. 10-15e. 

 

                                     yhteenvetona 

 

Jos ja kun olet ostamassa uudelle mobiili laitteellesi lisätarvikkeita on helpointa ja turvallisinta suosia suomessa toimivia ja suomalaisia kivijalkaliikkeitä tai verkkokauppoja. 

Panssari.fi  väki toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan verkkokauppamme mallistoon suojakuoret, panssarilasit, kuulokkeet, rengasvalot ja lisätarvikkeet

Verkkokaupassamme panostamme nopeaan toimitukseen, hyvään asiakaspalveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, ekologisuuteen ja kilpailukykyisiin hintoihin!

 

 

 

 


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua