Mitä hyötyä panssarilasista on?

Näyttö rikki

Mitä hyötyä panssarilasista oikein on?

Vahinkoja sattuu kaikille: naputtelet menemään puhelimellasi, kun yhtäkkiä se lipeää otteestasi ja putoaa lattialle. Ääni sisälläsi sanoo "voi ei.." ja kun nostat puhelimen, huomaat että näyttö on haljennut. Tällainen vahinko tulee kalliiksi.

Puhelimen oma näyttölasi on yleensä ottaen melko ohut, sillä ihmiset haluavat luonnollisesti käyttää ohuita ja kapeita malleja, minkä johdosta kännykän oma lasi ei voi olla kovin paksu. Tottakai, myös tuotteen valmistuskustannukset pysyvät paremmin kurissa, kun lasi on ohutta. Lisäksi puhelimen tulee säilyttää kosketusherkkyys ja paksun lasin läpi tämä voi olla valmistajalle haaste.

Kaikkein ikävin on tilanne, jossa puhelin putoaa kulma edellä kiveen tai asfalttiin. Tällöin mikä tahansa suoja voi pettää, varsinkin jos puhelin on ottanut iskuja jo aiemmin heikentäen sen kuntoa.

 

Älä tuhlaa rahaa puhelimen näytön korjaukseen

 

Näytön korjaaminen on paljon kalliimpi operaatio kuin sen suojaaminen etukäteen. Lasiset näytönsuojat eivät maksa paljoa, kun taas rikkoutuneen näytön korjaus maksaa 150 eurosta jopa 500 euroon saakka puhelinmallista riippuen. Perinteinen muovinen suojakalvo suojaa näytön lähinnä naarmuilta, joten on fiksumpaa hankkia puhelimeen kunnon panssarilasi. Nämä lasisuojat ovat valmistettu karkaistusta lasista ja ne kestävät hyvin iskuja. Käyttökokemuskin säilyy alkuperäisenä verrattuna muovifilmiin.

 

Puhelimen tuote-elinkaari pitenee, kun suojaat sen hyvin

 

Suojaamalla puhelimesi sen elinkaari pitenee ja saat siitä enemmän irti. Osa puhelimen osista, kuten mikrosirut, valmistetaan uusiutumattomista luonnonvaroista, jotka ennen pitkää loppuvat maapallolta kesken. On siis varsin ekologista mitä pidempään saat käytettyä samaa puhelinta. Ja jos aiot vaihtaa puhelinmallia, niin vanha kannattaa aina kierrättää. Me otamme jatkuvasti pieniä askelia kohti ekologisuutta ja kaikki tuotteemme tulevat pahvisessa ja kierrätettävässä pakkauksessa.

 


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua