Puhelimen näyttö rikki

Ei kai taas! Yleensä puhelimen korjaus tulee ajankohtaiseksi kun sen näyttö on mennyt rikki. Yleisimpiä puhelimen korjauksen/huoltojen tarpeita ovat lcd näytön korjaus, akun vaihdot ja puhelimen rungon vääntyminen. 

Puhelimen lasi rikki moni miettii voiko puhelinta vielä käyttää. Olet matkalla ja puhelinta tarvitsisi pystyä käyttämään onneksi on matkavakuutus puhelin rikki tapauksiin joista saat apua tilanteeseen. Jos kuitenkin lcd näyttö on ehjä on puhelimen käyttö mahdollista. Rikkoutuneesta puhelimen näytöstä irtoaa kuitenkin helposti teräviä lasin paloja, jotka saattavat olla teräviä ja aiheuttaa haavoja sormiin. Puhelimen sisään saattaa päästä pölyä ja kosteutta, joka vaurioittaa puhelinta. Puhelimen näytön rikkoutuessa on puhelin syytä viedä huoltoon näytön korjausta/vaihtoa varten. 

Puhelimesi näytön lasi on rikki, toimi näin: 

  • Jos puhelimen käyttö on pakollista rikkoutuneen lasin kanssa. Niin suojaa rikkinäinen näyttö kelmulla, kontaktimuovilla tai läpinäkyvällä teipillä näin vältät irtonaisten lasin palasten irtoamisen näytöstä.
  • Muista tehdä varmuuskopiointi puhelimen tiedoista.
  • Vie puhelin lähimpään huoltoliikkeeseen. Korvaako kotivakuutus puhelimen näyttö ? Yleensä kotivakuutus tai matkavakuutus korvaa puhelimen korjauksen. Pyydä kustannusarvio korjauksesta ja toimita se vakuutusyhtiöösi

Jotta jatkossa Puhelimen näyttö säilyisi ehjänä ja välttyisit ikäviltä korjauksilta suosittelemme suojaamaan puhelimesi panssarilasilla ja suojakuorella! 

Meiltä löydät laajan valikoiman panssarilasit: https://panssari.fi/collections/panssarilasit

Suojakuoret puhelimiin: https://panssari.fi/collections/suojakuoret


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua