Yleistä

 

Panssari.fi on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa tietojen käsittelyyn. Tällä tietosuojaselosteella kerromme asiakkaille heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Panssari.fi verkkokaupan palveluita.

 

Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havainnoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

 

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Käytämme tietoja:

 

- Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen

- Miellyttävän asiakaskokemuksen tarjoamiseen

- Erilaisten tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen

- Verkkokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen

 

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot:

 

Panssari.fi / Hihii Oy

Y-tunnus: 3228592-8

PL 19, 37101 Nokia

info@panssari.fi (24/7)

+358 10 508 9250 (arkisin 10-14)

 

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

 

- Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot

- Tunnistamistiedot, kuten nimi

- Henkilötunnus asiakkaan tunnistamiseksi esimerkiksi luottosopimusta tehtäessä

- Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

- Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

- Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot

- Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot

- Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite

- Tuotearvostelut

- Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot

- Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

 

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse, minkä lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta.

 

Mihin henkilötietojani käytetään?

 

Henkilötietoja käytetään:

- Asiakkuuden ylläpitämiseen

- Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin

- Panssari.fi verkkokaupan toiminnan ja palveluiden kehittämiseen

- Asiakaskokemuksen parantamiseen

- Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin

- Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen

- Väärinkäytösten estämiseen

- Tietoja käsitellään asiakkaan ja Panssari.fi verkkokaupan väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

 

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

 

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

 

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa järjestelmästä. Poistotoimenpide on peruuttamaton, emmekä voi palauttaa poistettuja asiakastilejä.

 

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

 

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä, hävittämiseltä, luovuttamiselta, käsittelemiseltä tai muilta laittomilta toimenpiteiltä.

 

Millaisia oikeuksia minulla on?

 

Asiakkaana sinulla on oikeus:

- Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista

- Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista

- Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

- Lisäksi, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaathan, ettei tämä vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritettuun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

- Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

 

Kuinka saan järjestelmään itsestäni tallennetut tiedot?

 

Voit pyytää Panssari.fi verkkokaupan järjestelmiin tallennetut tiedot ottamalla yhteyttä sähköpostilla:
info@panssari.fi.

 

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

 

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille tuotteiden toimituksen takaamiseksi.

 

Kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia tilausjärjestelmän ja asiakasrekisterin ylläpitämiseen; Paytrail Oyj sekä Shopify.


Missä tietojani säilytetään?

Pyrimme käsittelemään tietojasi Euroopan unionin sisällä. Joskus tietoja joudutaan käsittelemään Euroopan unionin ulkopuolella yhteistyökumppanimme tai alihankkijamme toimesta. Teemme tällöin tarpeelliset toimenpiteet että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä tietosuojan tasolla.

 

Kaupassa käytetyt evästeet

 

Panssari.fi käyttää evästeitä (”cookies”) ja jäljitteitä. Evästeet ovat laitteesi selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tiedostoja, joilla on tietty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa nämä tiedot. Jäljite on verkkosivuille asennettu näkymätön teksti tai kuva jota käytetään liikenteen seuraamiseen. Käytämme evästeitä ja jäljitteitä sivuston toiminnallisuuksiin sekä markkinointiin, analytiikkaan ja personointiin. Näitä voivat asentaa myös hyväksymämme kolmannet osapuolet.


Kun olet verkkokauppassamme ensimmäistä kertaa, näytämme sinulle ponnahdusikkunan, jossa on selitys evästeistä. Kun valitsen "Hyväksyn", suostut että toimimme tässä evästekäytännössä kuvatulla tavalla. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ota meihin yhteyttä puhelimitse +358 10 508 9250 (arkisin 10-14) tai sähköpostilla info@panssari.fi (24/7).

 

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

 

Palveluiden kehityksen ja läinsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.