TARINAMME

“INSPIRAATIOSTA MONIPUOLISEKSI JA PALVELEVAKSI VERKKOKAUPAKSI”

Panssari.fi-verkkokauppa on avattu joulukuussa 2019, mutta yrityksen tarina on alkanut jo kauan ennen sitä. Tarina alkoi Aasiasta, kun yrityksen omistaja ja toinen perustajajäsen, Taneli, oli viettämässä vaihto-opintojaksoa Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa vuonna 2013. Yhtenä päivänä kaupungilla käyskennellessään hän poikkesi sisään erääseen liikkeeseen tietämättä millainen vaikutus tällä olisi myöhemmin hänen elämälleen.

Kyseessä oli paikallinen mobiilitarvikkeiden kivijalkamyymälä. Myymälä ja sen valikoima oli kuitenkin jotain sellaista, mitä Suomessa ei ollut aiemmin nähty. Hyllyissä oli Pikachun muotoisia suojakuoria puhelimille, suojakuoria jotka toimivat samalla peilinä, suojapusseja sukelluskuvausta varten ja paljon muita erikoistuotteita. Nämä tuotteet tekivät Taneliin vaikutuksen. Samalla mieleen juolahti nousi kysymys: eivätkö suomalaisetkin ansaitsisi monipuolisempia tarvikkeita mobiililaitteilleen? Idean siemen oli kylvetty.

Vaihto-opiskeluiden jälkeen Taneli palasi Suomeen. Elämä, työ ja jatko-opiskelut veivät mennessään, mutta samalla Aasiassa alkunsa saanut yritysidea kolkutteli takaraivossa. Jyväskylän yliopiston kampusalueella Taneli tutustui kiinalaiseen opiskelijaan eli Stellaan. Asiat johtivat toiseen ja kolmanteen, ja opintojen loppusuoralla he muuttivatkin yhteen Tampereelle. Vuonna 2019 oli aika laittaa seuraava unelma toteutumaan ja Panssari.fi-verkkokauppa avattiin! Nyt Taneli pääsee toteuttamaan monipuolisten lisätarvikkeiden tarjoamista myös suomalaisille mobiilikäyttäjille ja Stella hyödyntämään Aasia-osaamistaan myös Suomessa.