PANSSARI.FI

Anna meidän ottaa iskut puolestasi

Panssari.fi on suomalainen verkossa operoiva vähittäiskauppa, joka myy yksityis- ja yrittäjäasiakkaille suoja- ja lisätarvikkeita mobiililaitteisiin.

Yritystiedot

Panssari.fi / Shoppee Oy 

Tammilehdonkuja 1 d12 , 20900 Turku

Y-tunnus 

3292006-3

info@panssari.fi

24/7

WhatsApp.+358 50 5538332 (24/7)
+358 10 508 9250
Arkisin 16-19

PUHELINTEN PUOLESTA - Vuodesta 2019

Panssari.fi-verkkokauppamme nimi tulee halusta suojata asiakkaidemme mobiililaitteet kestävästi, kuin panssari. Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen edellytykset. Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti suomalaiseen makuun ja pidämme paljon pohjoismaisesta designista - vähemmän on enemmän. Tärkeä tavoitteemme on pidentää mobiililaitteiden käyttöikää ja vähentää samalla elektronista jätettä. Suosimme esimerkiksi muovittomia pakkauksia sekä biohajoavia muoveja tuotteidemme valmistusmateriaaleina. Verkkokaupan selkeä ulkoasu ja helpoksi rakennettu navigointi takaavat mukavan ja helpon ostoelämyksen. 

VASTUULLISUUS

Panssari.fi tuotteet valmistetaan pääosin Aasiassa. Valitsemme toimittajakumppanit huolellisesti ja meille on erittäin tärkeää, että he toimivat eettisesti ja vastuullisesti – työntekijöitään kunnioittaen. Osaavat sopimusvalmistajat ovat avainasemassa meidän kilpailukyvyssä. Käytämme ainoastaan valmistajia, jotka olemme auditoineet ulkopuolisten suorittamien tarkastusten avulla. Yleinen toimintamme ohjenuora on Elinkeinoelämän keskusliiton asettamat vastuullisuuden periaatteet.