PANSSARI.FI

Anna meidän ottaa iskut puolestasi

Panssari.fi on suomalainen verkossa operoiva vähittäiskauppa, joka myy yksityis- ja yrittäjäasiakkaille suojatarvikkeita mobiililaitteisiin.

Perkiönkatu 68 A8

33900 Tampere

Y-tunnus 

3013944-1

info@panssari.fi

ALUSTA ALKAEN

Yrityksemme aloitti toimintansa paperilla kesällä 2019 ja verkkokauppa avattiin joulukuussa samana vuonna. Me toimimme Tampereelta käsin, ja katamme toimitusalueelta lähes koko Suomen. Panssari.fi verkkokaupassamme ei ole kyse vain loistavien tuotteiden tarjoamisesta, joihin kaikilla on varaa, vaan pyrimme luomaan pitkäkestoisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Asiakkaat ovat kaiken toimintamme keskiössä. Käytämme ainoastaan markkinoiden korkealaatuisimpia materiaaleja ja tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia. Kaikilla Panssari.fi panssarilaseilla onkin ilmainen ja vaivaton lasitakuu.

VASTUULLISUUS

Panssari.fi tuotteet valmistetaan pääosin Aasiassa. Valitsemme toimittajakumppanit huolellisesti ja meille on erittäin tärkeää, että ne toimivat eettisesti ja vastuullisesti – työntekijöitään kunnioittaen. Osaavat sopimusvalmistajat ovat avainasemassa meidän kilpailukyvyssä. Käytämme ainoastaan valmistajia, jotka olemme auditoineet ulkopuolisten suorittamien tarkastusten avulla. Yleinen toimintamme ohjenuora on Elinkeinoelämän keskusliiton asettamat vastuullisuuden periaatteet.