PANSSARI.FI

Anna meidän ottaa iskut puolestasi

Panssari.fi on suomalainen verkossa operoiva vähittäiskauppa, joka myy yksityis- ja yrittäjäasiakkaille suoja- ja lisätarvikkeita mobiililaitteisiin.

Yritystiedot

Fontellinpolku 9 A 26

33900 Tampere

Y-tunnus 

3013944-1

info@panssari.fi

+358 4578342266
Myös Whatsapissa!

Tekijät

Taneli

Hääräilee vähän joka puolella. Vastaa pääasiassa asiakaspalvelusta ja verkkokaupan kehittämisestä.

Stella

Yrityksen luova puoli ja visuaalinen osaaja. Idearikas kehittäjä.

PUHELINTEN PUOLESTA

Panssari.fi-verkkokauppamme nimi tulee halusta suojata asiakkaidemme mobiililaitteet kestävästi, kuin haarniska. Verkkokaupastamme löydät tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen edellytykset. Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti suomalaiseen makuun ja pidämme paljon pohjoismaisesta designista - vähemmän on enemmän. Tärkeä tavoitteemme on pidentää mobiililaitteiden käyttöikää ja vähentää samalla elektronista jätettä. Suosimme esimerkiksi muovittomia pakkauksia sekä biohajoavia muoveja tuotteidemme valmistusmateriaaleina. Verkkokaupan selkeä ulkoasu ja helpoksi rakennettu navigointi takaavat mukavan ja helpon ostoelämyksen. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiin ja on tavoitettavissa useissa kanavissa, myös WhatsAppissa.

VASTUULLISUUS

Panssari.fi tuotteet valmistetaan pääosin Aasiassa. Valitsemme toimittajakumppanit huolellisesti ja meille on erittäin tärkeää, että he toimivat eettisesti ja vastuullisesti – työntekijöitään kunnioittaen. Osaavat sopimusvalmistajat ovat avainasemassa meidän kilpailukyvyssä. Käytämme ainoastaan valmistajia, jotka olemme auditoineet ulkopuolisten suorittamien tarkastusten avulla. Yleinen toimintamme ohjenuora on Elinkeinoelämän keskusliiton asettamat vastuullisuuden periaatteet.